Resultaten voor leuven

leuven
Welkom bij De Eindejaarscorrida Leuven - DCLA Stad Leuven en partners.
Volg ons op. 2022 Corrida Leuven Sitemap Privacy cookies. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
leuven
Leuven.cool.
Stad Leuven - Toekomstbeeld benedenstad. Het stedelijk hitte-eilandeffect. De resultaten van het onderzoek. Het KMI en Leuven.cool. Leuven, hier dringt het door! Klimaattuiniers Benieuwd naar de klimaatkracht van onze tuinen? Onze tuinen kunnen ons mee beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering.
leuven
Leuven Weleer.
Leuven Weleer Wandel mee in het Leuvense verleden. Leuven Weleer neemt je mee naar het Leuven van toen en maakt gebruik van de interactiviteit van Google Maps zodat oude foto's' exact op die plek kunnen geplaatst worden waar de fotograaf ooit stond.
Kortfilmfestival Leuven.
Programmabrochure Kortfilmfestival 2021. Subscribe to the newsletter. Receive information about the festival. You are subscribed to the newsletter. KORTFILMFESTIVAL LEUVEN - Een project van Fonk Vzw - Andreas Vesaliusstraat 9c - 3000 Leuven - info@kortfilmfestival.be - www.fonk.be. 1996-2021 - Kortfilmfestival Leuven.
Home - ETF.
Evangelische Theologische Faculteit, Leuven. De ETF is gevestigd aan de rand van de oudste universiteitsstad van de Lage Landen. Evangelische Theologische Faculteit, Leuven. De ETF is gevestigd aan de rand van de oudste universiteitsstad van de Lage Landen. Interkerkelijk en cultureel verrijkend.
Home Leuven.
Leuven komt naar je toe. Wanneer verplaatsing naar of in Leuven te moeilijk blijkt, komt een gids ook graag bij jou ter plekke om je mee te nemen op een wandeling in woord en beeld. Leuven is de grootste en de oudste gidsen-organisatie van de stad.
Domus Authentieke Leuvense brasserie met eigen huisbrouwerij.
Het woord brasserie betekent oorspronkelijk letterlijk een brouwerij waar het bier ter plekke kan geconsumeerd worden. Wel, bij Domus Leuven is dit nog steeds het geval. Zo kan je niet enkel alle bieren ter plekke consumeren, de ambachtelijke huisbieren lopen via een koperen buis rechtstreeks van de brouwerij aan de overkant van de straat naar de tap.
Leuven is een springlevende erfgoedstad, doe mee Erfgoedcel Leuven.
Erfgoedcel Leuven 2016. Leuven is een springlevende erfgoedstad! Samen met alle erfgoedzorgers en bezielers in de regio wil de Erfgoedcel Leuven dit laten voelen aan bewoner en bezoeker. Volg de erfgoedactiviteiten via de regiokalender of schrijf je in op de nieuwsbrief.
Stedentrip Leuven? 25x bezienswaardigheden, tips ervaringen.
Ga op stedentrip naar Leuven tijdens het academische jaar. In de zomermaanden juli en augustus zijn de meeste studenten naar huis en mis je grotendeels de sfeer van de bruisende studentenstad die Leuven is. De Katholieke Universiteit Leuven KU Leuven bestaat al sinds 1425 en is gevestigd in diverse oude en nieuwe gebouwen in en rond de stad.

Contacteer ons