Resultaten voor dakwerken

dakwerken
dakwerken antwerpen
Dak herstelling Stormschade Dakreiniging Dakgoten reinigen Gevelreiniging Roofing/EPDM Nieuw dak Dakbedekking plaatsen Dakrenovatie Gevelrenovatie Gevelbekleding Zolder- en dakisolatie Zolderrenovatie Dakgoten plaatsen vervangen Dakramen plaatsen vervangen Dakkapel plaatsen vervangen Dakkoepel plaatsen vervangen Groendak aanleggen Rieten dak aanleggen Overige dakwerken. Heeft u een hellend of plat dak.
Koperen goten zijn aanzienlijk duurder dan zinken goten.
Voor het solderen van koperen goten is er een speciale soort soldeertin. Deze standaard goten kunnen wij ook leveren met ingesoldeerde kopschotten en ingesoldeerde tapeinden. Er dient aangegeven te worden of het kopschot of expansieschot links of rechts ingesoldeerd moet worden en op welke plaats het tapeind moet komen. Als de bakgoot voor beugels die u zoekt, niet op onze website vermeld staat neem dan contact met ons op. Elke goot is op maat te maken. Goten worden met ons eigen transport geleverd. De bezorgkosten nemen af naarmate het orderbedrag hoger wordt. Onze prijzen gelden alleen voor producten die wij op voorraad hebben.
Dakdekkersbedrijf zakelijke markt - Schadenberg Groep. WhatsApp.
Nieuwsberichten Schadenberg Dakwerken. ALGEMEEN, DAKWERKEN Dakrenovatie witte dakbedekking ROC Airport. Onlangs zijn de vakmensen van Schadenberg Dakwerken aan de slag geweest op het dak van het ROC Airport in Hoofddorp. Eerst is de bestaande ballastlaag van grind verwijderd en afgevoerd.
Dakwerken hellende en platte daken Dakwerken van Kreij.
Dakwerken van Kreij voert dakwerken uit in heel Vlaanderen. Ontdek onze realisaties in de regios rond Antwerpen Schoten, Schilde, Brasschaat, Wijnegem, Wommelgem, Edegem, Deurne, Mortsel, Mechelen, Lier, Herentals, Turnhout, Geel, Mol, Aarschot, Diest, en de volledige provincie Limburg. Ontdek onze realisaties.
Dakwerken Demeyer I Hellende daken I Platte daken I Gevelwerken I Koper zinkwerk.
Dakwerken Demeyer is gericht om op een duurzame wijze een dakwerkersbedrijf te creëren die. kwalitatieve dakwerken met een duidelijke klantwaarde realiseert.Hieronder verstaan we dakwerken met eentechnisch perfecte uitvoering., met respect voorafgesproken planning en ondersteund door een correcte en vlotte communicatie.
Dakdekkersbedrijf nieuwbouw en renovatie ADKO Dakwerken Westerlo.
Dakdekkersbedrijf ADKO Dakwerken uit Westerlo legt zich al meer dan 25 jaar toe op algemene dakwerken en realisaties in zink of koper, voor zowel nieuwbouw en renovatie. Onze jarenlange ervaring, bekwame vakmensen en kennis van de nieuwste technieken maken van ADKO Dakwerken de ideale partner voor uw dakwerken en gevelwerken.
Dakwerken Callens, gespecialiseerd in hellende daken en gevelbekleding.
Algemene Dakwerken Callens. Al 3 generaties lang staat Dakwerken Callens garant voor een kwalitatief duurzaam hellend dak, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij beschikken over een gekwalificeerd team en gebruiken enkel hoge kwaliteitsmaterialen. Als meewerkend zaakvoerder staat Freddy Callens garant voor een correcte prijs, een kwalitatieve uitvoering en het naleven van alle afspraken.
Dé dak- en gevelspecialist Dakwerken Durieux.
Dak- of gevelrenovatie, onderhoud van dakbedekking of asbestverwijdering? Al 25 jaar is Dakwerken Durieux dé dak- en gevelspecialist van Vlaanderen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde vakmensen en helpen je snel en vakkundig verder. Zowel kleine als grote projecten, nieuwbouw en renovatie. 5 redenen waarom onze klanten voor Dakwerken Durieux kiezen.
Dakwerken Vansteelandt.
Wij" hebben beroep gedaan op Dakwerken Vansteelandt voor de renovatie van het plat dak van onze woning in het hartje van Brugge. Vansteelandt is een betrouwbare en correcte partner die goed weet waarmee ze bezig zijn. De factuur kwam bovendien perfect overeen met de offerte.
Dakwerken Bulterijs Zoon, uw dak is onze passie!
Dakwerken Bulterys Zoon. Wij bouwen of verbouwen volledig uw droomdak van begin tot einde met onze eigen vakmensen en dit enkel en alleen met materialen van de hoogste kwaliteit! Onze daken worden geplaatst alsof ze voor ons eigen zouden zijn, met uiterste zorg, nauwkeurigheid en fierheid.
Dakwerken Van Loo Uw specialist voor alle dakwerken.
Bij Dakwerken Van Loo gaan we voor een totaalafwerking. Dakwerken Van Loo is al jaar en dag een erkend aannemer voor alle dak-, isolatie-, hout- en metaalwerken. Zo bent u gegarandeerd van een competente aannemer die steeds volgens de correcte normen werkt.

Contacteer ons