Resultaten voor abstracte

abstracte
Abstracte kunst - Wikipedia.
absolute schilderkunst abstract expressionisme abstracte kunst academische kunst actionpainting art brut art deco classicisme colorfieldpainting dadaïsme expressionisme fauvisme figuratieve kunst futurisme hard edge hyperrealisme impressionisme informele schilderkunst jugendstil kubisme luminisme magisch realisme maniërisme minimal art naïeve kunst naturalisme neo-expressionisme neo-impressionisme nieuwe beelding nieuwe zakelijkheid op-art orphisme oriëntalisme piëtisme pittura metafisica pixel art pointillisme popart postimpressionisme prerafaëlieten primitivisme realisme romantiek sociaal realisme suprematisme surrealisme symbolisme tachisme.
Wat is abstracte fotografie? Fotografie Academie.
We zullen hier in dit artikel toch een paar woorden wijden aan hoe abstracte fotografie omschreven kan worden en hoe je het maken van abstracte fotos kunt aanpakken. Ook zullen we je enkele handvaten aanreiken die je op weg kunnen helpen in de abstracte fotografie.
Abstract en Concreet.
Abstract en Concreet. Wiskunde is een abstract vak. Volgens het woordenboek betekent abstract.: niet" aanschouwelijk, niet als vorm voorstelbaar, onstoffelijk. Het tegenovergestelde van abstract is concreet. Hier vermeldt het woordenboek.: als" vorm gedacht of voorstelbaar. Samengevat: concrete dingen zijn waarneembaar met onze zintuigen, bij abstracte. zaken is dat niet het geval. Tante Helena is een concreet persoon: afhankelijk van onze relatie. kunnen we haar de hand schudden dan wel omhelzen. Het begrip familie, oom of tante, is abstract. Wind, regen en hagel kunnen onze wandeling of fietstocht minder aangenaam maken. en vormen zo een concreet ongerief. Het weer of het klimaat zijn daarentegen abstracte begrippen. Transport is een abstract begrip.
Abstract - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Abstract of met Abstract indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Abstract inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Abstract en verwijzingen daarnaartoe.
Abstractie - Wikipedia.
Abstracte kunst of non-figuratieve kunst is een stroming in de beeldende kunst die vooral gebaseerd is op de kunst van het weglaten. Bij abstraheren wordt vooral een basisstructuur, een gevoel of een idee in een kunstwerk vertolkt waarbij de waarneembare werkelijkheid nog wel te herkennen is.

Contacteer ons