Resultaten voor feestzaal

feestzaal
Aankleding van feesten en events.
Prijzen gaan van € 290 voor een simpel model tot € 655 voor de luxe-albums met plexy covers en high-grade fotopapier. Wat we aanbieden.: Huwelijksreportages dag en/of avond. Eventfotografie events, concerten, seminaries., Dankkaartjes dezelfde avond nog klaar indien gewenst. Projectie van de beste fotos tijdens uw feest HD-projector wordt door ons voorzien.
Feestzaal in Sint-Oedernrode Verschillende zalen mogelijkheden. Feestzaal in Sint-Oedernrode Verschillende zalen mogelijkheden.
Deze zaal is 130m groot en biedt ruimte voor groepen tot 110 personen. Ook is het mogelijk om in deze feestzaal in Sint-Oedenrode te dineren met groepen tot 60 personen. Grote feesten en partijen. Onze sfeervolle feestzaal het Achterhuys is onze grootste feestzaal.
Welkom Feestzaal H.C.R. Dallinga.
De feestzaal van Dallinga is een begrip. Tal van feesten, bruiloften, vergaderingen en recepties hebben hier al plaatsgevonden. Dallinga beschikt over een zee aan kennis en ervaring. De feestzaal biedt ruimte aan circa 140 feestgangers en kan tijdens recepties circa 250 bezoekers herbergen.
Hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst heeft een feestzaal met terras.
Al uw wensen worden besproken en tot in de puntjes uitgevoerd, van het samenstellen van het menu tot het aankleden van de zaal. Wilt u uw gasten een overnachting aanbieden, dan is het ook mogelijk om enkele kamers of het hele hotel af te huren.
Feestzaal regio Breda Bovendonk 2-350 personen.
Menu Bel Mail. Feestzaal regio Breda. Bent u op zoek naar een bijzondere feestzaal voor een jubileum, verjaardag of ander feest? Bij Bovendonk in Hoeven, op 15 minuten van Roosendaal en Breda vindt u een sfeervolle feestzaal voor iedere feestelijke gelegenheid.
Feestzalen Vogelzang.
Feestzalen Vogelzang heeft een aangepaste formule voor al uw feesten en bijeenkomsten. Zo kan u bij ons terecht voor uitgebreide of intieme huwelijksfeesten, jubileumfeesten met of zonder dansgelegenheid, familiebijeenkomsten, lente -of communiefeesten, babyborrels, recepties, vergaderingen, barbecues, brunches., Wij beschikken in totaal over 3 zalen. De tafelzetting in de zaal gebeurt naar uw voorkeur. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij u natuurlijk adviseren welke tafelzetting het best past bij uw feest of receptie. Aarzel niet om uw voorstellen en suggesties aan ons voor te leggen, ze zijn steeds bespreekbaar.
Waerboom Feestzaal Hotel Business Groot-Bijgaarden Brussel.
Kom onze feestzalen. nabij Brussel ontdekken! Feestzaal Waerboom is een familiebedrijf dat zich gedurende de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in verschillende takken van de horecawereld: banketten, meetings en congressen, hotel en brunches. Voor al uw feestelijkheden kan u bij ons terecht: trouwfeesten, bedrijfsevents, communiefeesten, verjaardagen, pensioen-vieringen, jubileums, familiefeesten en babyborrels. U zorgt voor de gasten en wij zorgen voor een vlekkeloze en zorgeloze dag, zoals u het voor ogen had. Walking dinner, buffet of opgediend banket: u zegt het maar, wij maken het waar! Contacteer ons vrijblijvend om uw project te bespreken. Waerboom in Groot-Bijgaarden is de ideale. gastronomische invulling van uw huwelijk, verjaardag, jubileum of feestje.
Feestzaal Eldorado Humbeek.
Eldorado is een gerenomeerde locatie voor zijn bijzonder, uniek karakter en akoestiek. De feestzaak biedt plaats aan min.100 personen en max. 350 personen afhankelijk van het concept. De feestzaal wordt verhuurd voor allerlei evenementen zoals verjaardagen, huwelijksfeesten, optredens, concerten, bedrijfsfeesten.
Feestzaal 't' Lepeltje Duffel.
Via onze website van DecoGifts by t lepeltje kan je het recente aanbod vinden van bedankjes en decoratie. Maandag op afspraak. Dinsdag op afspraak. Woensdag op afspraak. Donderdag op afspraak. Vrijdag op afspraak. Zaterdag op afspraak. Zondag op afspraak. Feestzaal 't' Lepeltje Naalstraat 43d 2570 Duffel.
Feestzalen events De Hoorn.
Jouw feest op maat, zonder zorgen. Kwalitatieve catering met vlotte bediening. Parking Vaartkom op wandelafstand. BBQ in de skybox. Diner of grote receptie op de planning? Organiseer je event met zicht op de skyline van Leuven. van 50 tot 80 personen. Workshop of kleine receptie organiseren? Wat dacht je van een feestzaal met uitzicht over Leuven?

Contacteer ons