Resultaten voor bijberoep

bijberoep
Fors meer zelfstandigen in bijberoep maar zelden wordt het hun hoofdberoep VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Opmerkelijk is dat vrouwen steviger vertegenwoordigd zijn in de groep zelfstandigen in bijberoep 40 procent dan in het totale aantal zelfstandigen 34 procent. Vrouwen die zelfstandig zijn in bijberoep werken het vaakst als paramedicus verpleegster, psychologe of kinesiste of als tussenpersoon bv.
Bijberoep - definitie - Encyclo.
Een bijberoep als zelfstandige is een beroepsactiviteit die gelijktijdig wordt uitgeoefend met een andere beroepsactiviteit die men gewoonlijk en hoofdzakelijk uitoefent onder het gezag van een werkgever. We spreken ook van een bijberoep wanneer de zelfstandige eveneens een loonvervangend inkomen geniet uit een andere, weggevallen beroepsactiviteit.
Zelfstandige in bijberoep - zelfstandig bijberoep starten?
Als de inkomsten uit uw nevenactiviteit in dit geval meer bedragen dan 6 815 euro op jaarbasis, wordt u niet langer beschouwd als iemand met een bijberoep maar met een zelfstandig hoofdberoep. Starten in bijberoep - gevolgen op sociaal vlak.
Wat te doen als startende zelfstandige? CM.
Je sluit je aan bij een sociaal verzekeringsfonds, dat bepaalt of je beroepsactiviteit effectief een bijberoep is. Je ontvangt van het sociale verzekeringsfonds een attest dat je zo snel mogelijk aan CM bezorgt. CM biedt zelfstandigen een stevige mix van dienstverlening en voordelige verzekeringsmogelijkheden. Als zelfstandige kun je op CM rekenen voor de behartiging van je belangen in de ziekteverzekering en geniet je een stevig pakket CM-diensten en -voordelen. Heb je ons nodig? Onze medewerkers maken graag tijd voor een persoonlijk contact in een CM-kantoor of op afspraak. En om de service voor zelfstandigen maximaal te ontwikkelen, heeft CM een partnership met Acerta Sociaal Verzekeringsfonds en Liantis. Bij Acerta kun je via www.ikwilstarten.be en bij Liantis via www.startersgps.be als potentiƫle starter een persoonlijk stappenplan uittekenen. Ga ook naar. Uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid. Uitkeringen bij zwangerschap en geboorte. Brochure 'CM, het ziekenfonds voor zelfstandigen'.' Wat te doen bij? Starten als zelfstandige.
Zelfstandige in bijberoep worden kan lees meer op Slagers Vlaanderen.
Materiaal Te Koop. Bijberoep - Het sociaal statuutder zelfstandigen in bijberoep. U oefent al een beroep uit voor een werkgever, maar u wilt tegelijkertijd nog als zelfstandige aan de slag. Dat kan in bijberoep. Zelfstandige in bijberoep deredenen kunnen talrijk en verschillend zijn.:
Kan ik, naast mijn tewerkstelling bij mijn werkgever, ook als zelfstandige in bijberoep aan de slag als sportbegeleider? - Sportwerk.
Er zijn namelijk heel wat zaken die niet mogen uit het oog verloren worden vooraleer een sportlesgever als zelfstandige kan starten. In dit document zelfstandige in bijberoep, de voor en nadelen vind je heel wat informatie voor iedereen die wil starten als zelfstandige in bijberoep terug.
GoedOmWeten GOW Wanneer winstgevend als zelfstandige in bijberoep?
De achilleshiel van de zelfstandige in bijberoep is het aangifteformulier. Zolang uw bijverdienste het minimumbedrag 1.30818, euro niet overschrijdt, kunt u ze in het vak diverse inkomsten onderbrengen en worden ze aan het gunstige tarief van 33 procent belast. Strikt genomen heeft het dan ook geen zin om het statuut van zelfstandige in bijberoep aan te vragen.
Hoofd- of bijberoep - Gemeente Asse.
In bijberoep: naast je werk in loondienst oefen je ook een zelfstandige activiteit uit. Je hebt dus als werknemer een arbeidsovereenkomst met een werkgever, maar daarnaast werk je ook nog voor eigen rekening, bijvoorbeeld na de werkuren of in het weekend.
Journalist in bijberoep - VVJ.
Veel journalisten werken niet in hoofdberoep als journalist, maar combineren die activiteit met een andere job. Denk aan een leraar die s avonds de lokale gemeenteraad opvolgt voor de krant, een boekhouder die in het weekend sportwedstrijden verslaat voor radio of tv, een advocaat die regelmatig theaterrecensies schrijft, een expat die vanuit een plek in het buitenland af en toe rapporteert over dingen die daar gebeuren. Deze correspondenten of persmedewerkers leveren - zij het in bijberoep - een belangrijke meerwaarde voor de nieuwsmedia.

Contacteer ons