Meer resultaten voor abstract

abstract
Abstracte kunst op canvas, en meer Werk aan de Muur.
De abstracte posters gedrukt op een hoge kwaliteit satin fotopapier worden afgewerkt met UV beschermend materiaal waardoor de poster niet verkleurt. Waarom kiezen voor abstracte kunst in je interieur? Abstracte werken hebben vaak geen specifiek onderwerp, maar zijn een samenspel van kleuren en vormen. Het zijn geen onderwerpen die botsen of afleiden van je interieur. Je kiest een abstract werk puur op basis van de kleuren die je meubels, kleur van de muur en jouw stijl complimenteren.
Abstract en Concreet.
Abstract en Concreet. Wiskunde is een abstract vak. Volgens het woordenboek betekent abstract.: niet" aanschouwelijk, niet als vorm voorstelbaar, onstoffelijk. Het tegenovergestelde van abstract is concreet. Hier vermeldt het woordenboek.: als" vorm gedacht of voorstelbaar. Samengevat: concrete dingen zijn waarneembaar met onze zintuigen, bij abstracte.
Concreet of abstract Stijl Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
Vakgenoten onder elkaar kunnen zich in hun teksten meer abstracties veroorloven dan schrijvers die voor een breed publiek werken. Let wel: vaak wordt concreetheid aanbevolen als schrijfdeugd, maar abstract is niet altijd verkeerd; soms wil of moet je juist abstract zijn!
Home Studio Abstract.
Stuur een mailtje. Studio Abstract is ontstaan vanuit de kennis in de architectuur. Het vergroten van de kennis gecombineerd met innovatie zijn de bouwstenen van onze passie. Zo is onze missie inzicht bieden in een project waarbij de visie van de klant primeert.
ABSTRACTE schilderijen Koop abstracte schilderijen Mynewart.nl.
Kunst - in ons geval in de vorm van schilderijen - creëert een levendige stemming in een ruimte. In het moderne huis lijkt het moderne schilderij vaak op een abstract schilderij - en vaak een schilderij in sterke kleuren, juist door de 'chaos' die vaak bestaat in een abstract schilderij, omdat het in principe geen vaste vorm of motief heeft. Deze abstracte chaos creëert een harmonie met de overige minimalistische inrichting en samen zorgt dit voor een uniek synergie-effect, wat een heerlijke warmte en persoonlijkheid aan de ruimte geeft. Wij raden u daarom aan om, wanneer u zoals zoveel jonge mensen uw nieuwe huis zeer strak inricht, te overwegen om uw muren te decoreren met mooie abstracte kunst. Galerie Mynewart.nl heeft abstracte kunst in vele vormen en kleuren. Wij hebben schilderijen van standaardformaten tot enorme afmetingen en meerluiken. Wij hebben abstracte schilderijen met felle kleuren en met weinig kleuren.
Wit T-shirt met abstract gezicht.
Shop collectie jongens 92-128. Shop collectie jongens 128-176. Wit T-shirt met abstract gezicht. Wit T-shirt met abstract gezicht. Steel subtiel de show in deze witte T-shirt met abstract gezicht print voor dames. De T-shirt heeft korte mouwen en een V-hals.
Abstract S.M.A.K.
De muur Roger Raveel. Illusiegroep Roger Raveel. Abstract Roger Raveel. Over het licht en over het geel, over de lijn en over de kleur, over de mens en over het niets Roger Raveel. Word Vriend v/h S.M.A.K. Werken bij S.M.A.K.
ABSTRACT - Nederlandse vertaling - bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
abstract" - vertaling Nederlands. abstract" - vertaling Engels. abstracte kunst de. abstract expressionisme het. EN abstract abstractedabstracted werkwoord. abstract ook: recall, recollect, remember, restrain. onthouden onthieldonthouden ww. abstract ook: abate, buy, clear away, decline, decrease, diminish, drop, dwindle, fall, run low.
abstract Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
Het hele scorebord lijkt wel een surrealistisch, abstract kunstwerk. It's' still a little abstract. Het is nog steeds een beetje abstract." But man is no abstract being squatting outside the world. Maar de mens, dat is geen abstract, buiten de wereld hokkend wezen.,

Contacteer ons