Resultaten voor fotograferen

fotograferen
Fotografie - Volwassenenonderwijs Kisp - Jouw talent, onze passie.
Een zwaar verlies voor onze school want al meer dan 25 jaar was Krist gepassioneerd leerkracht fotografie; hij stak altijd hart en ziel in al zijn lesvoorbereidingen en tijdens zijn lessen gaf hij het beste van zichzelf. Full house voor Carl De Keyzer.
website hoger in google
Professioneel fotograferen met de Pro Mode op je Android-smartphone. Android Planet.
In de Pro Mode op Android-telefoons heb je vaak de keuze om te fotograferen met een ISO-waarde tussen de 100 en 6400. Een waarde van 100 gebruik je bijvoorbeeld op een erg zonnige dag, terwijl je 6400 eerder in de nacht toepast.
Heide fotograferen: 5 tips voor de mooiste foto's' - Fotografille.
Heide fotograferen lijkt heel makkelijk, maar om de kleur optimaal vast te leggen zijn er toch wat tips die ik kan geven. In dit artikel deel ik mijn fotos van een ochtendje fotograferen op de Regte Heide in Riel Brabant en deel ik mijn tips.
Beter fotograferen op feestjes - TechPulse.
Feesten heb je in alle vormen en kleuren.Of het nu om het traditionelekerstfeest gaat, een bedrijfsfeest, hetverjaardagsfeest van je klein kind: er lopen steevast mensen met eenfototoestel rond die de gang van zaken documenteren.Als je achteraf het resultaat te zienkrijgt, merk je dat fotograferen op feesten nietzo vanzelfsprekend is.
Bricoleren om te fotograferen De Tijd.
Bricoleren om te fotograferen. De Brusselaar Philippe De Gobert maakt minutieuze maquettes van gebouwen om ze in een nieuwe omgeving te plaatsen en te fotograferen. Op uitnodiging van het MuMa in Le Havre toont hij hoe hij de Franse havenstad ziet.
Productfotografie: hoe glas en andere reflecterende objecten fotograferen? Grobet.
Analoge film camera. Productfotografie: hoe glas en andere reflecterende objecten fotograferen? Hou je van stillevens? Of wil je producten fotograferen voor je webshop? Dan kan het knap lastig worden als je ook glas en andere glanzende voorwerpen op de gevoelige plaat moet vastleggen.
Hoe waterlandschappen fotograferen? - Bart Heirweg.
Blankenberge: de pier en de golfbrekers in Blankenberge blijven een populaire locatie om te experimenteren met grijsfilters en lange sluitertijden. Vanuit verschillende hoeken en standpunten kan je dit indrukwekkende bouwwerk fotograferen waarbij je met een lange sluitertijd het water vervaagt.
Film en fotografie Middelheimmuseum.
Raak ze niet aan, klim er niet op, laat er geen objecten op rusten, stel ze niet bloot aan ingrepen die een negatieve invloed kunnen hebben bv. Het filmen of fotograferen mag geen hinder veroorzaken voor het personeel en de bezoekers van het museumpark/de tentoonstellingen/de in- en uitgangen/de doorgangen en drukke locaties zoals de hal van het Middelheimkasteel.
Fotografie van meteoren Werkgroep Meteoren.
Hoe pak je het fotograferen van meteoren aan? We geven hieronder een paar praktische tips om je op weg te helpen. Het fotograferen van meteoren is makkelijk, maar het vraagt ook wat voorbereiding om de kans om meteoren vast te leggen te vergroten.

Contacteer ons