Meer resultaten voor dakwerken

dakwerken
Aannemer dakwerken - Opleiding - Levenslang leren bij Syntra West.
Voor wie is deze opleiding bestemd? Deze opleiding is bestemd voor personen die het beroep van dakwerker wensen aan te leren of zich hierin willen vervolmaken. Personen zonder voorkennis starten met een 'algemene' inleiding'' ter voorbereiding van een toelatingsproef. Als je geslaagd bent kan je het ondernemerschapstraject aannemer dakwerken verder vervolledigen.
Dakwerken Speelman.
Dakwerken regio Antwerpen met meer dan 20 jaar ervaring en zelfwerkend patron. Dakwerken regio Antwerpen gezocht? U bent gearriveerd. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het renoveren van alle types daken ook groendaken en gevels en het vakkundig plaatsen van veluxramen, dakkoepels en bijhorigheden.
Jos Lauryssen bvba Dakwerken.
Service amp onderhoud. Dakwerken Pannen, leien, zink, koper Platte daken. Bij Dakwerken Lauryssen hebben wij de kennis in huis om elk type dak of project uit te voeren. Dakwerken Lauryssen bouwde in de loop van de jaren een zeer sterke service uit.
Dakwerken Jennes Kapellen.
Het plaatsen van zink en koper vereist de nodige ervaring. Wij plaatsen dit dus ook volgens de regels van de kunst. Bent u niet tevreden, zeg het mij. Bent u wel tevreden, zeg het andere! Stel een vraag. Copyright 2021 Dakwerken Jennes.
HOME DAKWERKEN MG UIT BOOM Antwerpen.
Uw dak verhindert dat warme of koude lucht en hemelwater in uw woning binnendringen. Bij Dakwerken MG zorgen we er met plezier voor dat u zeker kan zijn van een droog, warm en energiezuinig onderkomen. Een stevige structuur en een mooie dakbedekking, daar gaan we bij Dakwerken MG voor.
Dakwerken Maekelberg in Kortemark, van dakwerk tot vakwerk.
Dakwerken Maekelberg is gespecialiseerd in de aanleg en bekleding van allerhande daken, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. U kunt bij ons terecht voor zowel hellende als platte daken waarbij de keuze van het type dakbedekking afhankelijk is van de stijl van de woning, de persoonlijke voorkeur en het budget.
PenP Dakwerken - De specialist voor al uw dakwerken.
Met een klein, ervaren team van vijf goed op elkaar ingespeelde vaklieden verzorgt P P dakwerken alle voorkomende dakwerken voor particulier en bedrijf. Kiest u voor P P dakwerken, dan heeft u met één vaste en betrouwbare partner te maken die alle werkzaamheden uitvoert.
Bel Dakwerken Wijnants Sint-Job-in-'t-Goor, Brecht!
RUIM DERTIG JAAR ERVARING IN KWALITEITSAFWERKING OP MAAT. Al 30 jaar dakwerken, je kunt dus wel zeggen dat Dakwerken Wijnants uit Brecht provincie Antwerpen allerlei soorten daken van binnen en buiten kent. Ik gebruik ook enkel en alleen het meest duurzame materiaal van kwaliteitsmerken.
Dakwerken, nieuw dak, dak herstellen.
Dakwerken Zwaenepoel voert kwaliteitsvolle dakwerken uit met duurzame materialen. We zijn voornamelijk actief in de regio rond Brugge, maar voeren ook projecten uit in andere regios van de provincies West- en Oost-Vlaanderen. 15 jaar ervaring in dakwerken staan te uwer beschikking.

Contacteer ons